Dienstverlening

An article, posted more than one year ago filed in werk, murb & prijzen.

murb levert diverse diensten aan. Centraal voor binnen de dienstverlening zijn de principes van murb.

Maatwerk (web)applicatie ontwikkeling

Naast eigen diensten staat murb u graag bij om in een korte tijd nieuwe oplossingen te realiseren waarmee gewerkt kan worden. Waarna vervolgens doorgewerkt kan worden aan het verder verbeteren van die oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

TheStoryBehind.it

Met TheStoryBehind.it kunt u uw online kunstcollectie gemakkelijk ontsluiten voor de buitenwereld. Dit kan op basis van een eenvoudige excel file of middels een API-koppeling. Met CollectionManagement kan ook de collectie beheerd worden. TheStoryBehind.it is in te zetten vanaf €275 per jaar. Neem voor de mogelijkheden contact op.

HeerlijkZoeken

HeerlijkZoeken.nl (en HeerlijkZoeken.be voor de Belgische kookboekenliefhebber) is zoekmachine voor recepten in kookboeken.

Hoewel een groot deel van de site gratis is, en ondersteund wordt door affiliate links en advertenties (zonder tracking) is er ook een mogelijkheid om een abonnement af te sluiten: voor €29,99 kun je een jaar lang advertentievrij al je geïndexeerde boeken doorzoeken.

Familieadres.nl

Familieadres.nl biedt voor een aantrekkelijke prijs een doorstuurservice aan voor e-mail. Hiermee kun je je eigen favoriete online e-maildienst blijven behouden (of migreren van provider) zonder dat je je e-mailadres hoeft te wijzigen. Eenvoudiger en vaak goedkoper dan het hebben van een eigen domeinnaam: €4,99.

Op de hoogte blijven?

Maandelijks maak ik een selectie artikelen en zorg ik voor wat extra context bij de meer technische stukken. Schrijf je hieronder in:

Mailfrequentie = 1x per maand. Je privacy wordt serieus genomen: de mailinglijst bestaat alleen op onze servers.