enjoy art websites van kunstenaars

An article, posted almost 8 years ago filed in , , , , & .

Kunst houd je scherp. Maakt je aan het lachen. Of laat je treuren. Kunst is onvoorspelbaar, en inspireert. En toch wordt het kunstenaars vaak moeilijk gemaakt.

Je zou kunnen zeggen, het hoort bij het vak. Goede dingen komen juist van mensen die het niet goed hebben. Maar geloof je het zelf? Het zal vast voor een enkeling gelden die in staat is ontzettend mooie dingen te maken over de lijdensweg die zijn of haar leven is... maar er is meer dan visualisaties, sonificaties, interpretaties van iemands treurige leven.

:murb:, in principe ik dus :), zeg: enjoy art. Geniet van kunst. Bekijk het en laat het je leven verrijken. Verbreed je spectrum en laat je verrassen.

Om dit online een beetje te stimuleren ben ik sinds kort gestart met het maken van websites voor kunstenaars onder het label 'enjoy art'. En we starten met:

Dat bezoekers van murb.nl ook kunst mogen gaan waarderen. Zelf ook kunstenaar? Misschien kan ik ook wat voor jou betekenen.

Op de hoogte blijven?

Maandelijks maak ik een selectie artikelen en zorg ik voor wat extra context bij de meer technische stukken. Schrijf je hieronder in:

Mailfrequentie = 1x per maand. Je privacy wordt serieus genomen: de mailinglijst bestaat alleen op onze servers.